God JUL på er



Nu har de mesta av julstöket antingen ligger de som ett dam över mig eller så skiter ja i det. Men min sambo for till stan för att handla julklappar så jag måst igentligen söka efter min hårtork för i flytten råkade den komma sig på en sån plats som jag tydligen inte hittar.

När man kommer in till oss ser man tre små tomtar.. en röd pall å en ljusslinga. om då mot all förmodan inte wc dörren stpr på klänt men där ar vi inga tomtar alls. varför vi nu inte har de??
I såvrummet finns ex antal ljusslingor. antingen i fönstret eller i lådor. eftersom vi använder såvrummet som förråd eftersom vi ändå förvarar oss själva där medan vi såver.

I köet tror jag att vi har 8 tomtar för tillfället. och mina nybakade pepparkakor. sista plåten kommer jag att spika på väggen. för jag hann börja diska innan jag kom på att ta ut dem. så min sambo räddade dem från att bli till något annat en svarta pepparkakor.

I vardagsrummet står julgranen med all sin prakt ståtlig och plast.  men jag har endå ingen julkänsla ida.

egentligen skulle jag vara hemma i lägenheten  och packetera in. men tejpen tog slut. och mamma ringde och sa att de var mat. Och eftersom jag varit lite lat har jag ännu inte flyttat datorn. vilket betyder att jag sitter i mitt föräldrahem och tar plats nu jyst.

Egentligen skulle jag arbeta ida. men min mage vart i sånt oskick att jag beslutade att vara hemma. har inte fått såva inatt för att jag blivit så sparkad inatt att ja inte kunde göra annat än svänga mig hid å dit.  till sist steg jag upp och tappade i  badkaret la på mig tomte luvan och värmde glöggen. Där satt ja länge med en varm kopp glögg med enorma mängder russin i och funderade på jul.

DÄRFÖR VILLE JAG BARA SÄGA GOD JUL ALLESAMMANS:D



RSS 2.0