Baby





sitter och känner på min babys fötter.Den ger sig till känna hela tiden genom att ge mig en massa sprakar i sidan. De här 2 senaste nätterna har babyn sovit.Jag med för den delen..

Fast nu börjar min tålamod va slut. Jag vill ha ut babyn nu... eller jag kan vänta tills jag har kommit mig hem förståss men :D

humörssvängningar

tills igår trodd ja att ja hadd klara bra från humörssvängningan.. där trodde ja fel!

Allt böra me att ja kom heijm halv 5 igår Daniel va fädit tä heim fö an had tydligen sluta förr men råka såmn på soffon. Å ja råka väck an tå ja stövla in. Så säger människon att han int häller ha hörd na åv bånvagnin ida..

e tou kanski par sikundä så hadd heila lägenheitin svängdist åpp å ner...

på en halv tiima hinda ja ga genom all känslor som finns. Daniel vänta bara att ja sko böri bitas...

sidan fråga daniel vaffö ja vart arg på han .. fö ja gav åpp min mobil nummro å vår adress.. plötslit veta int ja vaffö ja hadd blivi arg från första början. 

bånvagning ha ja fortfarand int hörd na åv:(  ja ha räkna ein å två på mett sätt eit å två på daniels å pappos sätt vagning e fortfarand int jää.. ida var e eit två å tri på all jävla vis 


suck  


"- voi pölli"

idag känns det som om jag börjar bli mamma:D

mamma har sökt efter alla mina baby kläder.... synd bara att vi int har så mycket annat än strumpor om de blir en lill kille.

vi har beställt vagnen  det blev en kakao färgad beige aktig

mamma lådan har kommit .. å ja har konstaterat att jag inte årkhar den själv... så nu sitter jag på nålar å väntar att nån stor å stark ska kom å bjär åt mig.

årtalen på vaggan är nästan ditprintade.... nästan...

i morse blev ja tvungen att igen snyta brösten..

igår mellan sveriges värsta bilförare å medium var några av de värsta minuterna. babysen hoxa mittiallt att den var trött att ligga på högra sidan som den nu ha gjort i 33 veckor. så babyn gav mig en ordentlig spark å en hel del vridas och vändas åsså va he he.. så lå babyn mittiallt på vänstra sidan. men nu ligger babyn som den ska igen

sist men inte minst så känns babyns hickningar fullständigt naturliga nu.. va händer tå ja int känner åv ti na meri utan ja får ligg å hör på HICK iställe från vaggon...`?


the story of the 2 hours

Ja satt på sängkanten och lekte med frassen när jag plötsligt fick en aningen panik. Gick på vessan och kände en otäck sprickande upplevelse. Berättade glatt för daniel om han har tid att bli pappa ikväll. PÅ skämt. jag viste inte då hur allvalit det verkligen var!

jag övertalade daniel att vänta 2 timmar medan skickade vi åt alla nyblivna mammor vi kände och alla tyckte vi skulle snabbt ti ett sjukhus.

till sist övertalade daniel mig om att ringa till akuten när jag varken klarade av att sitta eller stå. Men han fick lov att ringa själv för jag lovade honom att jag skulle säga att jag var frisk ifall han gav telefonen till mig.

Daniel förklarade det jag hade förklarat till honom och vad han såg. Sen ville de tala med mig och jag hade ingen annat val än att svara älit på frågorna. De ville att vi skulle komma dit ganska snabbt!

När jag nu satt fastspännd på undersökningsbordet hade förståss samandragningarna lugnat ner sig. men var nästan lika ofta som hemma iallafall.

Nå efter sådär 20 minuters baby EKG eller vad jag nu var tillkopplad till för apparatur så började både daniel och jag se en liten panik i deras blick!

vilket inte lugnade nån av oss.

Nåja läkarna sa iallafall att jag hade stressat för mycket på sista tiden och att det syntes på långt håll på både babyn och mig att de här sammandragningarna kan komma tillbaka när som hällst om jag inte lugnar ner mig.

men jag vet inte när jag stressar?

Vi satt och funderade med läkaren hur vi skulle göra för att få barnet att hållas kvar några vekor till eller 62 dagar hällst. och att undvika att vi sitter på förlossningsavdelningen varje vecka. risken fanns.

Läkaren sa att när vårt baby är så aktivt så har jag svårt att syresätta mig själv eftersom all syre går åt till babyn. Det var då som läkaren kom på att han skulle sjukskriva mig. men det var då mitt goda humör tog slut och jag sa att det har jag inte tid med.
kanske jag redan då förklarar på min egen fråga när jag stressar.

Det tog två timmar innan babyn lugnade ner sig så pass att vi kunde åka hem. Felet var bara att vi smet eftersom jag inte årkade vänta längre

Följande morgon var jag ännu 6 tiden inställd på att fara till skolan till 8 men när jag satte mig upp på sängkanten var det som om hela vårt tak var fullt av små små flygor som vinglade över mig. Jag försökte fifta bort dessa men det gick inte. Enda felet med dehär var att daniel inte såg dem.

vad fick jag på förossningsavdelningen igentligen?

nå flugorna försvann och tur var no de- jag var inte sinnesjuk i allafall. Och det var skönt att få såva och bara va en stund.  På en enda kväll hann jag och daniel svänga upp och ner på bådas släkten så idag är det mest att ställa kära släkten på fötter igen.

Happy feet


Inläder vår sista fas

Enligt mödrarådgiverskon har jag inlett min sista fas i min graviditet.
äntligen

Men de e typiskt den fas som å e jobbigast. först å främst ha tejde förbannade läraran hitta på en massa grupparbeit som int ha nain ända på naingang.

sidan så har illamåendet och ryggbesvären börjat på nytt. eller så är det för att jag nu sitter nästan hela dagarna och min rygg och mage längtar efter annat. men det kan också vara att jag faktiskt märket hur mycket barnet växer för var dag som går.
Daniel har fått känna barnets fot och hand tätt uppefter sin det var bara min hud emellan.  Jag blev så glad när jag märkte att babysen faktiskt känner igen och skillnad på Daniels hand och nånannans hand.

Jag e igentligen jätte glad över att babysen rör på sig för det är ett tydligt tecken på att babysen mår bra tyvärr börjar min mage bli för liten så babysen försöker tappert sparka större utrymme åt sig. AJ

Ida ville min baby ut å gå. Men jag satt fast och hörde på IT och Hälsa och satt och klottade en kattung i gräs men iallfall jag slapp ingenstans och jag kände kraftigare och kraftigare slag och sparkar . Nu har jag och magen varit ut på en kort promenad men då fick magen hicka. Nå magen mår no bra jag hoppas bara att magen somnar snart så min kropp får vila en stund..


RSS 2.0