lillasyster med krut

Idag skall jag börja träna. och det hårt. för jag menar- igår testade daniel och hans lillasyster sina magmuskler och jag tyckte det så så lätt ut så jag ville också testa.
men där tog nog tanten vatten över huvudet.
 lite förvånad tittade jag på min konstiga jag och funderade .. men pappa va fan e dehäär.

där tog jag e mot en liten chock an mig själv- jag tränar aldrig mina magmuskler:O  - ååh varför måst man test på allt man sir?

nu har jag en sån dåli känsla att jag inte bara kan sitta här utan är tvungen att gör annat men vad?.. tapper tog ja upp body building belt.
spände fast bältet kring magen och satte igång den och väntade på att bältet skulle göra 60 situps i minuten.. till min abslålut enorma förvåning var bateriet slut.

istället för att ligga på något golv å dra i min nacke sitter ja här och övar på att försöka stava rätt.. de ni:D
men så såg jag godisskålen som någon hält fräckt har lagt här. - ja kan jo allti börja öva den dan jag har baterier i bältet:D




åh faktiskt nej man blir inte smartare desto gammlare man blir. nu har jag vart 20 i hela 22 timmar. och jag känner mig redan som om jag springer in i väggen och funderar var jag senast såg bromsen....


Angående flytten-- vi vet faktiskt inte vart ännu. vi har att välja på 4 olika komuner. åtminstone. felet är bara det att ingen av åss kan säga vilken av dessa komuner som duger att bo i.

en ny start

vi har nu tänkt och faktiskt plannerat funderat och resonerat.

att bästa slutsatsen vi har kommit fram till är att flytta. felet med den tanken är förståss att jag är lite små rädd. att steget är för stort. att alla mina sm irritations moment plötsligt blir enorma. ett annat litet närvös grej är att vi alltid tillsamans äter en massa skräp mat. vilket betyder att många kvällar tillsammans har vi en stor fetan milla som sitter på knä och förösker kravla upp på soffan .

ok störtsa felet är att jag e livrädd för förändringar på mit ergna privata liv.  jag tycker de är kul när ndras liv förändras.. min inte mitt..

men det är dax att ta mig i kragen.. lyfta blicken från mitt enkel spåriga liv. riskera och ta chansen. bli lycklig.. vinna.... eller försvinna.
 
valet ligger i hjärtat.

för alla dom som vill börja om från början.. dehär re bara början än..

RSS 2.0