Bröllopsyra

för en liten tid sen.. stod jag och lagade mat. Daniel sprang nu mest åpå. Sen ringde min mobil och jag var ganska fullt upp jyst då. När maten var klar upptäckte jag hur fint han hade dukat med tända ljus och vikta servetter . tillomed gurkorna på smörgåsarna var vikta.

jag hade tagit av mig ringen när jag plockat med maten.. men när vi skulle börja äta var den inte där. Lite fundersamt skulle jag jyst till att berätta för honom om den lilla missen när han ställde sig upp och satte sig på knä brevid mig. tog min hand och berättade för mig varför han dukat så fint.

meed en massa ord som glitrade och gnistrade berättade han att vi ska till kyrkan och säga ja:D ja blev så glad att ja grät.. sen tog daniel min hand och la på mig min förlovningsring.. 

idag var vi å tittade på bröllopsklänningar..

lokal plats och datum är nästan bestämt. snart skickar ja inbjudningskortet:D ja kan nästan inte vänta längre nu:D

fö länge sen hade vi bestämt ett datum.. men sen fick vi reda på att nån annan som vi känner mycket bra hade valt de datumet också å hade väntat på att de skulle vara en freda i nästan 5 års tid... så vi vek undan den dan och flyttade fram den en aning...


spännande eller va:D

Nå nu äntligen

Nu e renoveringen så pass klart att vi ser hur det ska bli.. nu e de bara lite kladd här å där så e allt klart.. alla möbler står där de ska va .. nästan.. den ända möbeln som inte står där den ska va e min vedalåda... ha som int haft tid att såga blankor dehä senaste dagarna..

jag sågade ved denhär veckan .. steg upp tidigare än tuppen och vandrade iväg till garaget där jag med stick såg påbörjade den otroliga vandringen att få itu sågat allt som vi rivit ur stugan och som kan blki ved.. så i all hast å i all regn så halka ja.. så nu har jag fläsk läpp en rejääl ein.. å ja e alldeles blå mellan läppen och näsan.. typiskt..

det ser ut som om jag å Daniel tog renoveringen på så allvar å int va riktigt överrens så ja fick på käften.... men så va de ju inte .. tur va no de

en liten gjej har vi bliit osams om.. var vi ska hänga klockan i köket... klockan e fortfarande inte åpphängd... men no ska de gå å kompremissa.. om int anna blir vi utan klocka där:D

Daniel har fått körtel feber så ja å linnea e som bäst hos mommo å moffas så Daniel ska få vila en stund efter all denhär renoveringen..

men åå va snyggt de blev..


RSS 2.0