min våg

min våg

Vi flyger snart igen..

Vi har alla våra toppar och dalar. I sjukhus miljön kämpar man att hålla blodsocker nivån utan varken toppar eller dalar för att hållas i bra kondition å på bra humör utan huvudvärk så länge som möjligt.  vi äter piller och luras av olika må - bra - piller bara för att känna att vi gör något för vår egen kropp.
  Vi arbetar hårt för att undvika att vi måste fundera på tanken " var ska jag såva inatt"  för att hållas friska och hållas över klassen underklassifiverade. Få mat på bordet.
  Vi skaffar oss en hobby och nya vänner, ngåt att pyssla med så vi yåller bort tanken på att voi kanske har någonkrämpa som vi inte känner av . ÄNNU. Vi lär känna nya människor som slutligen också klagar på huvdvärk - men tillsammans skrattar man åt det. En rikti vän.
  Sen när man börjar tycka att allt börja gå bara uppåt så börjar man göra små äventyr för att hitta nya spänningar i livet.  Kanke livet är tråkigt när allt går bra? Vi börjar utmana ödet på små/ stora sätt. Vi skapar själva sociala, ekonomiska, fysiska eller/ och psykiska toppar och dalar. Vi strålar när vi når topparna- nästan så övriga människor tvingas söka solskydd för att inte bländas av ens självsekärhet. Mwn när vi år det riktigt djupa dalarna önskar man att allt tog slut. Även omman någonstans långt innen vet att någon att de fyra sociala, ekonomiska, fysiska, psykiska växer kurvan mot enstadig topp även om dalen känns mycke längre svider mycket mera en den stigande toppen. Vi försöker tänka posetivt- DET VI INTE DÖR AV GÖR OSS STARKARE.
  Efter många år inser vi att det är bäst för andra och en själv att precis som i sjukhus miljö undvika topparna och dalarna. Och man börjar satsa på en familj och trygga vänner. Bildar familj. Kan längre inte äventyra  möta ödet på samma vis längre - blir stabil. mognar? eller är man rädd?
   

kära morfar

skodu se mig idag skulle du bli arg. Skulle du se vad som vart av med mig, skulle su fråga vart jag tog vägen. De är konstit fastän det är länge sedan du dog så hoppas jag fortfarand att det är du som ska sitta brevid mig varje julafton.
 Usch  vad du skulle bli arg om du visste vem jag nu spelar kort med, och att vi spelar ompängar... inga stora statsningar förståss. men jag vinner aldrig. Jag kan inte äns grunderna och oftast så ger di mig en vinst summa bara för att de tycker synd om mig.
 Jag önskar du fortfarande tittar ner påmig, jag blev sjuksköterska bland annat för din skull. Jag vill inte att flk ska behandlas behöva uppleva det som du gjorde sista dagarna av ditt liv. Vi plågas tillräcklit i livet för att behöva plågas genom sista tiden.
 Även om jag vet du kämpade.
   Jag har senaste tiden varit otrolit rädd för att jag ska fortsätta spela kort med dig. Jag önskar du kunde svara på frågan om hur mycke en människa klarar av innan man till slut strycker med. Det skulle kännas ettre att veta hur mycket jag har kvar innangränsen är nådd.
   Jag vet man inte ska tänka på sånt man inte klarar av . Hur lyckades du sudda ut alla svarta prickar du hadde. eller hadde du kvar alla svarta prickar i ditt samvete?
 


vi ses i himmeln<3


Jag önskar jag kunde säga...

Att det är en fas vi går igenom,
att vi klarar det tillsamans

men hur säger man till någon att här tar vägen slut, för hjärtat längtar ut....



igår fick jag reda på att en person jag har kallat vän har ljugit mig rakt upp i ansiktet.Av den enda anledningen att rädslan.. min rädsla av ensamhet tog överhand.

Jag önskar att allt vore så enkelt som när man var liten....

kan jag snälkla få vara 8 år igen och göra om stora delar av mitt liv? snälla!
jag vet att mycke e försent nu.

Det finns inget jag kan göra ogjort allt jag kan göra är att håla hårt i det sura äpplet och fortsätta gå.

Jag läser nu jyst en bok.. som handlar om en flicka vars liv hackas sönder bit för bit för bit. Jag har läst nästan 90 sidor när flickans liv börjar byggas upp tilbaka från grunden.. omdessa 90 sidor motsvarar 90 dagar i verkligheten så har jag en tid kvar innan min grund återppbyggs...

För mångas del handlar livet om pojkvänner skaffa barn å hålla ihop familjen... Jag förstår mig inte påpojkar eftersom jag inte förstår mig påmig själv... mitt liv handlar först och främst om att överleva!

usch vad jag önskar att folk skulle sluta ljuga... lögner bilder en stor svart skugga efter en och kommer att förfölja en för resten av ens liv.. jag ljuger .. men det är värre en rökning totalt omöjligt att sluta när man engång börjat .. man bygger på en lögn .. mna gör den stor till slut tror alla den och man själv okcså..

det var också hitlers tanke..


Jag önskar vi kunde säga att de är en fas vi går igenom

orolig prinsessa

Jag dricker och tittar på gästerna kring bordet
Min egen livlighet syns som en spegel
liten svart stjärna stirrar tillbaka
önskar att någon hoxar på dig med

runt bordet finns ingen vän
alla känner till din prinsessberättelses namn
förr öppnades himmeln för dig också
tills ditt dåliga finger får fast rymmaren

Livet är lätt då när man har någon man tycker om
man behöver inte gå å såva, ensam, gråtande, drömmande
livet är från dag till dag
dina gäster hånar också dig
från dag till dag
den oroliga prinsessan blir själv martyr

kvällen mörknar och människor går hem
du går inte ännu för att tien ännu är
utanför väntar en hopplös morgondag
kärlekenspris heter jämlikhet




Det här är en låtpå finska. jag översatte den så gott  jag kunde.Men min fisnka är inte så bra, men i det stora hela.

Den påminner mig om så mycket nu jyst, helt otroligt.

Till slut blir alla somde människor man försöker umgås med. Både de omda och det goda smittar av sig på ett eller annat sätt. varesig man vill eller inte.

nu sitter jag här i sammajävla båt som alla andra

krossad, sårad- förstörd

krossad, sårad- förstörd

jag vill att du förstår

Jag vill att du förtsår- när du kysser mig och går. ATT ingenting var meningen.men om do bara förstod varför jag ärså rädd att förlora all mitt hopp alla mina drömmer på 29 minuter fö mycke.

- att jag bryr mig fortfarand för mycke

- ja e fortfarand hon ja va innan

- jag vill aldrig bli förlåten.

- att jag behöver er mer än någonsin - vändmig inte ryggen nu

- vingarna ha fallit... ängeln dog....

- svik mig inte nu som jag svek er<3

Den posetiva människan är borta

Jag trodde jag skule för alltid vara glad.Specielt de gånger jag hade en trygg människa brevid mig.Den människan är borta- jag har fortfarand en trygg person brevid mig. men mitt leende är borta.Tvärtom rinner tårarna nästan heidlöst.
Nu tror alla att det här handlar omen pojke och obesvarad kärlek.
Men jag orkar inte änstänka på sånt.
Jag tänkte ta livet av min bästa vän

Jag vill inte berätta hur- detaljer är enbart för dårar. Man blir somsina vänner ti sist. Ingen aning hur - men till sist sitter man där i samma dumma grop somalla andra och jag har nu en känsla av att vilja försvinna från allt. ALLT.

Jag ångrar faktiskt mitt beteende

Man kan inte fölåta allt... jag vet inte äns om man ska fölåta allt
Jag vill bli fölåten, en världen kommer aldrig att fölåta mig.ALDRIG
Det betyder också att mitt drömyrke gick i kras.Jag kände krachen djup inom  mig. Och folk frågar va jag gråter för.

Hela min framtid förändrades under loppet av bara några minuter.


TA MIG HÄRIFRÅN

pluggning

image4Jag måst plugg men jag vill inte


skallen
nyckelbenet
bröstbenet
bröstspjutspets? öuhm
stålben
armbågsben
blygben
knäskålen
skenbenet
revben
 överarmsben
tarmben
höftben
sittben
lårben
vadben
vristen





Bara för att jag tyckt om den....

Bara för att jag tyckt om den....

ur min hemby

ur min hemby

The way we are

 Idag har det ännu gått en lång hälig dag, jag är bara lite hungrig..

jag tappade ett reklam blad på golvet när jag kom hem från skolan.   Helt Otrolit. När jag "låg" där på golvet hittade jag en tändare som jag fått av en vän. Denhär tendaren påminner mycket ommassor.. men specielt militärtjänstgöringen.
Jag ville och jag vet att jag kan.Jag lämnade att sitta där en stund, främst för att tänka, 

Vad var det som fick min tanke att jag också skulle ha velat ta del av pojkarnas piina.. lepo voi olla.

Min bror å hans flickvän tog tjänsgöring ilag. Hon överlevde med godmarginal. Till föld av många i släkten ansåg hon slösade med tiden.

Tänk er hur min kära släkt reagerade när jag ocskå ville ta det militäriskasteget.

Först vara llt att jag skulle bevisa för mig själv att jag också kan .. och vill.Och jag skulle inte komma därifrån med någon lägre grad än undersergeant. Vilket jag också såg somenmöjlighet.

Nu .... nå jag är en sån person, så  när allt börjar bli lite för spänande så backar jag helt omedvetet ur. Min hjärna sänder mig en massa negativ feedback å där står jag då.. å trampar.. min vilja och moin hjärna vill något helt annat...

Jag är fortfarande väldigt besviken över mig själv att jag slutligen valde att göra som de flesta andra flickor och ignorera militärtjänstgöringen 

Kanske jag allti viljat vara med ?

här kommer en bild sompå något sätt allti påmint mig om min släkt och alla de gånger jag själv stått där i rigarden och förundrat funderat...

Ni skulle bara veta vilkatanka som far när man står där.

Mendenhär bilden  får mig också att tänka på krigssituationer. Mina släktingar som kämpat i  krig. Och som kämpar.

För mig är denhär bilden otrolit mäktig....





image3


Men titta:D

Jag är också med här.. helt otrolit.. på riktigt..


Som om jag inte har tillräckligt att fundera på. jag har knappt 4 minuter på mig innnan jag måste via bilen .. men en kort presentation på lilla jag då..


jag är ingen modemedveten person.. som många va mina vänner här har en mode blogg.. min blogg kommer att bli " kärringen mot strömmen" .. snälla missförstå mig inte nu..


 men :evil: vad jag kommer att argumentera här..  min text kommer att ändra som oftas jag är här.. jag har  nu.. det är dåraktigt att be gudarna om något man kan uppnå av egen kraft..



tillåt mig le.



take my breth away..


travel is the way I am....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0