idag alltså:)

min D tycker att jag borde sluta skriva blogg och iställe fatta mobilen och ringa runt till mina närmaste vänner och på samma gång fråga mina vänner hur de har det.
Det skulle bli intressantare och roligare liv för alla.

Jå såklart. KLart att bloggande kanske gör att mna inte lika ofta tar kontakt med sina vänner.... men varför?
knappats är det för att man har läst bloggen deras och redan vet vad som har hänt i deras liv? eller är det möjligen för att klockan faktiskt bara har 24 timmar.

men iallfulla fall.

Mitt intresse för skrivande har avsvalnat en del efter att jag blev mamma. Har varit tidvis otroligt förbannat på Kela. Jag loval att jag skulle kunnat ta livet av tantfan en dag.

inte bokstavligen jag lovar...

eftersom daniel har tidvis varit arbetslös under den tiden jag har fått mammapäng har vi sprungit en del till kela eftersom de vägrat att ge ut arbetslöshetsersättning till honom. Av någon outgrundlig anledning har de räknat också på min mamma päng när de räknat hans arbetslöshetsersättning?

När den ända inkomst vi hade var min mamma päng och vi inte hade sätt röken av någon ersättning till daniel så gick jag med storm steg in till kela för en förklaring.. damen bakom disken förklarade en hel radiramsa om något som betydde attt de inte haft tid. Och när jag frågade vart di pängarna tagit vägen svarade hon.. lite små genant ifall vi ville fylla i en ny blankett...

satans satans.....

linnea mår hur bra som hällst har börjat få tecken på att få tänder på undre tandraden. Biter och dräglar på allt hon kan tänka sig. kämpar delvis med amningen ännu.  Har inte börjat kräla ännu men är på god väg ligger på mage med armarna raka och sprattlar villt. tror ännu att hon skall börja flyga.. Har på något sätt börjat rulla tunt i små cirklar på golvet..  förste e huvudet åt ena hållet å efter en blinkning ligger huvudet åt andra hållet.

Jag har kommit på en nackdel med att flytta nästan 80km från sina vänner... att dagarna blir långa och ända jag kan tänka på är linnea vad hon gör och vad hon skall göra.
Därför har jag börjat som inhoppare på ett penssionärshem.. det går bra sålänge daniel är hemma med linnea men han har fått ett arbetserbjudande som läter mycket bättre än jätte bra.. så då mistar jag troligen min ända kontakt utåt...


RSS 2.0