knappljudet

Jag har helt klart plötsligt börkat tycka om ljudet fårn mina tangent knappar och nej jag är inte tokig det är bara det att här i min lägenhet låter inte tangenterna lika mycket som där hemma.

Jag fösöker nu tappert komma mig in i skol livet tillbaka. Det är inte helt lätt nu när jag har börjat fundera på det. Men innan märkte jag hur mycket jag hade glömmt ort att det krävdes en hel del föreredelser innan man stiger in i klassrummet. men man kan ju inte bara veta allt häller.

ja ha väl inget annat val än att kometera mitt singel liv nu häller?

min lägenhet känns tom igen.. fats det är lite små skönt att inte behöva städa. Jag fasar för att mitt rum kommer att se ut som en av de där lägenhetrna i rent hus. men jag diskar i allafall och jag äter inte i sängen...

Nu har jag skrivit 4ggr en lång ramsa om hur jag känner mig på riktigt nästan öppnat alla mina sociala dörrar mne jag tänkte att jag inte behövde skriva sånt som knappt rör mig själv längre.

jag var ute bland en del vänner för en tid sedan.Jag hade haft i linserna för länge. Där stod jag då på damwc och såg mig själv i spegeln. jag hade rödgråtna ögon och ett stort leende precis då föll en tår från mitt högra öga. Men jag kände mig inte ledsen jag hade sjuka ögon med ledsen var jag inte.

Då tog en tant mig i handen och sa. Sjön är stor och innehåller hur mycket fisk som hällst. felet är det. jag trivs inte i vattnet utan på.
dessutom för att fånga fisk ska mna antingen vara i eller under. eller si sådär lite brevid.
Nu känns det som om jag simmar miytt i ghetot och jag ser alla dessa fiskar men de duger som bara inte.. ?

nu skall jag fortsätta tugga på ett par vindruvor:D

*framtidens surfare kommer att kräva mer än så*

Tillbaka i vasa. Sitter här och funderar på om jag skall börja vandra mot skolan. Livet är fullt av små beslut men ååh va di kan va avgörnade.

Igår hade jag en lång diskusion med en människa som inte hade så höga förväntningar på mig. men Människan sa senare att hon hade absålut fel bild av mig. Det var inget jag sa utan vad människan sa senare.


Idag ätr det våffeldan. jag har ingridienserna till en rikti fin våffeldeg.. buttt! ja har ingen syllt. för när jag var å shoppade mat stod en tant i sylt skåpet så länge att jag tänkte att de var inte värt att vänta på lite sylt för att få tanten att flytta på sig. Så nu ska jag avnjuta våffeldan utan syllt pågrund av tant.

Vad är egentligen våffeldan för påhitt?

varför har någon tillägnat en hel dag åt våfflor+ kan man inte lika gärna tillägna en dag åt nypotatis och lingonsylt+

nå ialölafall så har någon fiffikus tillägar denhär dan till våfflor. Då lovar jag att jag tillägnar morgondan till pyttipannan:D

och sen börjar jag turnera.


Mina axlar e fortfarande otroligt sjuk. Eller mest den väntrsa men den högra spänner det i nu också. Det är otroligt jag känner mig som om jag vore extremt klen som klagar över en sjuk axel. Men när jag gör någonting så känner jag inte av axeln annas så verker den nästan hela tidne.

from the bottom of my ...heart

Nu är lilla jag singel igen

Var ska jag börja min lilla historia om oss.  Efrter ett halvår försvann vår gnistra och vi började istället kompirojmissa med varandra. 

 Sista lördan vi var tillsammans fick jag honom att börja gråta Samtidigt som jag sa en massa ord i en följd som fick mig att såra mer mig själv än vad jag sårade honom.  Men trots att vi ställde till med en scen där ute så var det i allfall vi.

Men sen började jag inse att aknske vi int alls passar ilag.

Det sista medelandet jag skcikade till honom var ett meddelande som inte bara beskrev hur han ha sårat mig utan också att aj redan ubnder lördagskvällen hade slutföklarat oss och började blicka frammåt. Jag vet nu att jag kunde inte ha krossat honom på något annat viss.

Natten innan aööt avr slut hadde ja en dröm om att jag hadde sålt min fina lilla bil och köpt en stor v12´A alla tyckte bilen hadde något fel på något vis. först var jag stolt över mitt bilköp. men senare när jag då förstod vad jag hadde köpt så ångrade jag mig och saknade min lilla vento.

Han ock jag hade denna kväll också kompromissat att vi körde halva vägen var. Samma dag jag visste det var över så såg jag bilen i drömmen stå parkerad brevid hans bil. 

nu e den värsta tiden. När han ha slutat arbetet så brukar han alltid ringa. nu sitter jag här och tittar på min mobil som om den ringer om ja tittar tillräckligt ofta. Men den komme inte att ringa.  Inte med hans namn i i allafall

Jag känenr inget speciellt. Jag slapp en oro. Min mobilräkning kommer att återgå till det normala. så smånogom. Men en känsla av tomhet har bröja sprida sig inom mig. 

-- 


A big plööp

A big plööp


We belong to the sea
To the waves you and me
Living in the ocean so blue
We belong to the sea
Open wide being free
A minute everlasting with you

en sann historia om två människor

En sommar kväll hon såg sitt hjärta bli krossat rakt fram för sina egna ögon.  Men istället för att säga vad hon igentlige ville. Gick hon med bestämda steg till dansgolvet med drinken i strupen. Drinkarna blev flera. På sammagång som ilskan steg henne åt huvudet. Tog hon ett stadigt tag om hans hals. Fast besluten om att stanna där.  Han tog hennes hand och fast hon försökte med världens alla knep att få honom att släppa höll han i henne som om han fick betalt för att hålla hand.
Hon vande sig vid att han sprang med när hon miglade vidare. Plötsligt gick de förvbi hans vänner. Och de frågade vem är din nya brud. Han tittade på henne och sa. Jag vet inte hon hittade mig. Hon skrattade och gick med bestämda steg vidare. Plötsligt kom en taxi. Han kramade om henne och sa jag måste bege mig hemmåt. Hna kramade om henne hårt och kysste henne ömt medan han släppte hennes hand och gick.
Hon stod en stund och tittade på sin hand var glad att äntligen ha fått tillbaka den. När han kommer in igen och säger jag måste få din nummer. då vet jag att du finns att u inte bara var en dröm. Hon tittade ner på hans välputsade skor och började räkna upp en massa siffror. Hon haddeb tänkt ljuga ta en nummer som inte existerade en nummer utan mottagare. Men henns islka kunde inte ljuga hennes numer rapplades fram på sammagång som hon sa sitt namn.  
Tiden gick. Och hon vaknade upp utan att kasta en tanke på gårdagen. Hennes huvud butlade och hon var glad att det fanns vatten att dricka. Plötsligt en kväll skickade han till henne ett mess som hon inte alls förstod. Hon svarade att hon inte visste hon svarade att hon inte hadde tid hon svarade för att hon inte visste. Plötsligt mindes hon de välputsade skorna. Men vem var han?¨
Tiden gick och hon lärde sig förstöra bara mer och mer av sitt egna liv. Hon lyckades börja tillhöra bitchen  sedan förtsvann en del av hennes egna vilja. Tiden giock och hon hade nästan försötört sig när hennes mor sa åt henne att komma med och dansa en kväll. hon ville träffa sina vänner men inget fanns till hennes förfogande. Där satt hon bland en massa drinkar och hadde det ganska roligt bland folk som kände henne innan hon förstörde sig. Plötsligt såg hon ett par söta ögon som tittade så djupt in i henne.  I bristen på annat dansade de ett opar låtar som blev fler och fler. De skrattade tillsamans . Han intruducerade henne för delar av hans familj. De stod ute i mörkret när hennes kompisar ringde. Hon svarade på sammagång som hon tittade i hans ögon som då jyst var fixerade på månen på himelen.
Efter att ha spenderat hela kvällen tillsammans tyog kvällen slut. Hennes mor ringde och sa att hon ville hem Hon sa till honom att hon beger sig hem nu. Han tog henne i hand och sa. Jag vill ringa dig i8 mogon ge mig din nuimmer.  Han mindes inte sin av någon anldening. Han ringde en signal till henne. Men i hans telefon stod inte ringer till en nummer. Utan där stod ringer till henne. Han hadde redan hennes namn och nummer. Men hon hadde inget minne. '

Idag är det han som hon saknar.

Efter en tid av oöndliga nattliga samtal så tittar hon ner på de finputsade skorna och säger jag vill ta en paus. Jag vill fundera på vad allt dehär betyder . han hadde då också börjat fundera. Det var då hon såg skorna. Och mindes den han som höll henne i hand. Hon ångrade hennes paus position. Men insåg att paus e bra eftersom klockan inte har mer en 24 timmar. men  hon hoppas att hennes sinne en dag säger till honom att de e han som hon vill vakna med

RSS 2.0