Utmanad

ja skriver int utmaningen som alla andra ha plita ner utan på mit lilla vis:D

Vad finns att göra på min att göra idag lista

Idag är det min elfte dag jag arbetar i sträck. Vilket betyder att jag tar det lugnt efter arbetet idag. eller på riktigt som kom jag hem. regnet bara öste ner. Sen så fick jag reda på att min bror ska flytta så då hjälper jag honom med att packa. efter att det har slutat regna vill säga. Och när jag har mackat mig till hans nya place så ska jag åka till närmaste grill och handla mat för oss båda och inviga nya place´et. sidan av något skede av dan skall jag ringa daniel hällst nångång runt kvart över 9 å fråga hur mycket tallen har växt idag.

Vad jag gjorde för 10 år sedan

För tio år sedan var jag snart tio år. och skulle antagligen börja i årskurs 4 i lågstadiet? nåja detaljer. De sommrana tillbringade man väl mest med familjen har jag på känn. och jag kan svära på att jag lekte med barbisarna och mina vänner. den dåvarande bästa vännen hette annsofi. hei på dig. min ena broder hade nyligen börjat studera automationsel på tekniska i vasa och min andra broder satt på samma påtta som mig själv. Jag var en liten blyg tös som hade långt blont hår. och jag viste inte att det skulle bli min sista sommar utan glasögon.  för tio år sedan var min kusin typ 1 år.jag spelade fotboll på fritiden och tvärflöijt. jag var en av de aktivaste i 4h. Ovj jag ville bli precis som min bror när ja skulle bli stor- el ingengör.


saker jag skulle göra om jag var biljonär.

först skulle jag köpa n barndomsvilla tillsammans med daniel. jag skulle köpa en hundvalp av rasen bichon havanais. jag och daniel skulle flytta ilag på vårt place. alla mina vänner skulle få komma med på en resa till gran canaria. mina ovänner på en resa med piratskeppet på wasalandia. jag skulle lägga venton på hatthyllan och köpa bilarnas bil. kanske det skulle vara en passande tidpunkt att bli mamma?. men jag måste väl köpa min drömmars brudklänning sålänge jag kommer i den.


Diskriminering!!!

jag hade idag nästan 2 timmar ledit mellan mina arbeten och jag satte mig ner framför tv´n.

I prist på annat och för att tv´n nästan skiter på sig av allt skit som visas så lämnade jag att titta på en musik kanal.

musiken var väl som den brukar. För trött för att kunna komentera den. Men musikvideorna.  De är värre en en finsk porrfilm.  Där sitter man och läser posten- och slängerett öga på tv´n och de man ser är ett par rumpor som guppar upp å ner ?? eller halvnakna kvinliga kroppar som om vore sista kvinnan vi liv?

det kan väl inte abra vara jag som är äcklad av dessa musikvideor?

Inte konstit att vi tror att mannen e det kåtaste könet när de går runt å säger stoppa in den här å där.  Media har gort dem till sådanna.. eller?

Underlig krock

Det var en sen söndagsmorgon. Jag låg och tittade in i den blommiga kudden . Jag la den ena handen under kudden. Och alla blåa blommor förvandlades till ett enda stort hav.

Där låg jag på en blommig kudde och drömmde om havet. När jag plötsligt kännde en duns mot handen under kudden. Och ett litet ÅHÅ hördes.

Av ren reflex svängde jag på mig och förklarade lite små trött att våra händer krockade under den blommiga kudden.
Han slöt ögonen tillbaka och svarade att HE VA NOU NA LITI ONDELIT HE.

söndasmorgonen som kunde ha blit så lugn och fin blev till ett enda stort skratt som aldrig tänkte sluta,. inte förren vi senare upptäckte att mjölken var slut:O

RSS 2.0